Hjerteven er etableret i et samarbejde mellem Kirkens Korshær Aarhus  og Jysk børneforsorg/Fredehjem.

I Hjerteven tror vi på og har erfaring med, at den tætte forældrelignende og ressourcestærke relation, i nogle unges liv, kan være mangelfuld eller svag, og i nogle tilfælde en ikke eksisterende relation. Der kan være flere årsager til dette, heriblandt alkoholisme/misbrug, adoption, sygdom, dødsfald og andet. Unge uden gode voksne relationer rammes ofte af ufrivillig ensomhed og isolation. Unge med stabile voksne relationer i deres hverdag kan dog også føle sig ensomme eller udsatte, men ikke føle at de kan eller vil bruge disse relationer. Det kan for nogle derfor virke nemmere at snakke med en, man ikke på forhånd kender.

Vi tror på, at det venskab, som kan udvikles i en sådan relation, er styrkende og positivt påvirkende for den unges generelle trivsel, forståelse af sig selv og udvikling af evner og kompetencer til at begå sig socialt.

En hjertelig tak til Jyllands-Postens Fond, Susi og Peter Robinsohns Fond og Vilhelm Kiers Fond, som med deres støtte realiserer Hjerteven som et fast tilbud i Jysk børneforsorg/Fredehjem.

Vil du vide mere om at blive frivillig hjerteven?

Så kan du læse mere om vores proces og tage kontakt til os.

Savner du en ven?

Så kan du læse mere om os og tage dit næste skridt til at få en hjerteven.

HJERTEVEN
Frivilligcenter Aarhus
Sønder Allé 33,
8000 Aarhus
 

+45 2211 4838

JYSK BØRNEFORSORG/
FREDEHJEM
 

+45 6086 5092

KIRKENS KORSHÆR I AARHUS
FIND OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Facebook Icon LinkedIn Icon Mail Icon

Hjemmesiden er udviklet af Teresa Madariaga v. Grafisk Pondus.